februari 27, 2017 admin

Vad Searchminds arbetar med

Vi på Searchminds arbetar med Sökmotoroptimering, Sponsrade länkar, de mest kostnadseffektiva sätten att marknadsföra sig på, samt Online Reputation Management (ORM).

  • Sökmotoroptimering innebär att vi driver in trafik till er hemsida genom att flytta upp er hemsida på relevanta sökbegrepp i sökmotorernas resultatlistor.
  • Sponsrade länkar innebär att vi driver in trafik till er hemsida genom att hjälpa er att synas med klickbara annonser på Google.
  • Online Reputation Management (ORM) innebär att vi ser över ert rykte på internet och tar bort eventuell negativa texter och omdömen.
  • Webbproduktion innebär att vi skapar moderna och tilltalande webbplatser med dom bästa förutsättningarna för goda träffresultat på sökmotorerna.
  • Facebook fanpages innebär att vi skapar tilltalande och proffsiga företagssidor på Facebook. Vi kan även hjälpa er med underhållet och kontinuerliga inlägg.

 

Kort om Searchminds AB.

 

Searchminds AB är ett företag som levererar helhetslösningar inom Internetmarknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga och fleråriga samarbeten med våra kunder vilket ställer höga krav på vår leveransförmåga. Våra medarbetare har mycket gedigen kunskap inom området och har i många år utvecklat våra kunders marknadsföring på Internet vilket ger kunden riktigt bra avkastning och betydligt ökade intäkter. Vårt tekniska expertis ligger i den absoluta framkanten. Vi är unika och ensamma med att kombinera Sökmotoroptimering med särskild marknadsföring i Sociala medier. Genom vårt tillvägagångssätt skapar vi resultat till våra kunder som tidigare inte var möjliga.

 

Fördelar med  SEO (kortfattad version)

 

SEO är, inte bara enligt oss men av de ledande mätinstituten, den marknadsföring på Internet som kommer att ge er flest kunder per krona.

 

Tjänsten SEO fokuserar på att vinna kunder som är långt fram i köpprocessen. Med detta menas att ett företag, som ska investera i Internetmarknadsföring, alltid bör börja med det självklara: Se till att de kunder som varje dag söker efter det ni säljer kan hitta er och köpa era produkter eller tjänster. Skillnaden mellan riktigt bra placeringar på Google jämfört med dåliga placeringar är enorm. Igen, när någon söker efter det ni erbjuder, måste ni givetvis finnas tillgängliga! Nedan följer en kortfattad teknisk specifikation av vad vi gör.

Vår filosofi (hur vi arbetar)

– Ni har en fast kostnad. Vår filosofi är att våra kunder enkelt ska förstå vad investeringen innebär och kostar. Några avgifter utöver det som står i offerten tillkommer inte.

 

– Ni får fullständig hjälp och support från oss. Vi gör allt från att ta fram de bästa sökorden för ert företag att synas på, samtidigt som vi sköter all den tekniska implementationen.

 

– Vi installerar Google Analytics till våra kunder utan kostnad. Google Analytics är ett fantastiskt statistikverktyg. Ni kan se all besökarstatistik, varifrån de kom och namnet på de företag som besökt er webbsida + betydligt fler saker. Ni får ett eget login. Inom en vecka från att vi lagt in systemet kommer vi att ringa er och ge er en grundlig genomgång så ni behärskar systemet utan svårigheter. Genom detta system kommer vi att kunna visa er svart på vitt vad ni fått av oss.

Enkelt om tjänsten Online Reputation Management (ORM)

ORM, Online Reputation Management, rykteshantering på nätet, något som blir allt viktigare. Vilken information får man upp om man Googlar just ert företagsnamn eller namnen på era produkter/tjänster? Vi arbetar effektivt med att tränga bort negativ publicitet och föra fram allt det positiva. Med de pålitliga och beprövade metoder som vi använder säkerställer vi att positiva omdömen och givande artiklar syns på sökmotorerna, medan de resultat som ni inte vill önskar ska synas helt tas bort eller erhåller mindre uppmärksamhet.

Att skydda ert varumärke och rykte online blir allt viktigare för varje dag som går, eftersom fler och fler människor grundar sina köpbeslut på vad de läser på Internet . Något man verkligen bör ha i åtanke är den relativt stora risk som finns att det i framtiden skulle kunna dyka upp negativa omdömen. Ett företag då som redan innan detta händer har agerat och fyllt sökresultaten med positiv information om det egna varumärket har mycket bättre

förutsättningar och påverkas inte alls lika starkt då negativ information någon gång väl skulle dyka upp. Man skall alltså se det som en försäkring, händer inget så är det bra men händer något så är man skyddad.

 

Att ha positiva omdömen på nätet istället för bara neutrala är givetvis också något som ger fler kunder, precis på samma sätt som att ha negativa resultat istället för neutrala kommer att ge färre.