Searchminds : Webbproduktion

Searchminds har lång erfarenhet av internetmarknadsföring och att skapa sökmotorvänliga och attraktiva webbplatser. Allt för att öka synligheten och få ut maximal konvertering av din webbplats.

Searchminds webbplatser är responsiva vilket innebär att sajterna anpassar sig beroende på besökarens plattform oavsett om det gäller desktop eller mobilt sök.

Vår långa erfarenhet av sökmotoroptimering gör att utöver att ni får en tilltalande och konverterande webbplats så kommer även er sajt ta positioner på för er viktiga sökfraser för att få in största möjliga mängd trafik.

Vi producerar flerparten av våra webbsidor i Word Press, detta är ett enkelt system för er som kund att arbeta med och en utbildning i administrering ingår i priset. Givetvis kan vi ta hand om uppdateringar och framtida administration av webbplatsen för det fall ni önskar detta.

Har ni önskemål att få webbplatsen byggt i något annat än Word Press är det givetvis inget problem, vår kompetenta teknikavdelning skapar allt efter dina önskemål och krav.

Kontakta oss på Searchminds så hjälper vi er att lyckas på nätet och öka er försäljning.